KezdőlapKriptovalutaRevuto Piaci Körkép

Revuto Piaci Körkép

Létrehozta

Létrehozva

Kategória

A Revuto (REVU) a Cardano ökoszisztémán alapuló projekt, amely új megoldásokat kínál az előfizetések kezelésére. A Revuto egy központi fiókot kínál, amelyen keresztül a felhasználók irányíthatják az összes előfizetésüket, miközben teljes ellenőrzést tartanak a fizetések felett. Emellett a Revuto partnere lett a COTI-nak, amely a Djed nevű stabilcoin integrációját célozza meg a Revuto alkalmazásába, hogy több fizetési lehetőséget biztosítson az előfizetők számára.

Jelenleg a REVU ára 0,015189 USD körül mozog, és az előrejelzések szerint 2024-ben jelentős növekedés várható az árfolyamában. A 2024-es év során a minimum ára várhatóan 0,030379 USD, míg az átlagos ára 0,033417 USD lehet. A legmagasabb értéke pedig elérheti a 0,037974 USD-t. Hosszabb távon, 2025-re az ára akár el is érheti a 0,053163 USD-t, 2026-ra pedig a 0,068353 USD-t​​​​.

A Revuto egyik legérdekesebb jellemzője, hogy a felhasználók teljes ellenőrzést kapnak az előfizetéseik felett, lehetővé téve számukra, hogy blokkolják, szüneteltessék vagy halasszák a fizetéseket. Ez nagyban megkönnyíti az előfizetések kezelését, különösen egy olyan világban, ahol egyre több szolgáltatás igényel havi díjas előfizetést.

A Revuto projekt és az ára továbbra is nagy érdeklődésre tarthat számot a kriptovaluta piacán, különösen annak innovatív megközelítése miatt, amely a felhasználók számára nagyobb kontrollt és rugalmasságot biztosít az előfizetések terén​​.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét
Captcha verification failed!
Captcha felhasználói pontszám nem sikerült. kérjük lépjen kapcsolatba velünk!

Dr. Kokler

Sziasztok, Dr. Kokler vagyok, egy internetes szélhámos, aki saját élményein keresztül mutatja meg az élet valódi oldalát. Határokat feszegetve osztom meg kalandjaimat, inspirálva benneteket, hogy merjetek kísérletezni és élvezni az élet minden pillanatát. Az én útmutatásommal a kudarcok is részei a nagy kalandnak.

Bejegyzések

Utolsó hozzászolás